Social-democratele din Zalău şi-au ales o nouă conducere

Daniela Coţa, realeasă în funcţia de preşedintă a femeilor social-democrate

Viceprimarul Zalău, Daniela Coţa, a fost realeasă joi în funcţia de preşedintă a Organizației Femeilor Social Democrate Sălaj, la capătul unei conferinţe de alegeri la care au participat delegate din partea organizaţilor locale din întreg judeţul.

Picture 352

Daniela Coţa va fi ajutată în conducerea organizaţiei judeţene de un birou din care mai fac parte secretarul organizaţiei, funcţie pentru care a fost realeasă Ileana Sonea, 11 vicepreşedinte şi şase membre.  Pentru funcţiile de vicepreşedinte au fost alese Maria Ţicală – Zalău, Lorena Filip – Meseșeni, Dorina Igreţ – Zalău, Ana Petruţ – Cehu Silvaniei, Florica Fanca – Zalău, Ana Indrieş – Jibou, Cosmina Ardelean – Hereclean, Lorena Cernucan – Surduc, Claudia Tulbure – Horoatu Crasnei, Trif Dan Simona – Zalău şi Daniela Olariu – Zimbor, iar ca şi membre în birou – Zoia Silav – Cehu Silvaniei, Voichiţa Man – Letca, Zoriţa Suciu – Agrij, Rodica Mureşan – Băbeni, Rodica Tale – Șimleu Silvaniei şi Camelia Lăcrămioara Deac – Pericei.

Tot joi a fost aleasă şi componenţa consiliului judeţean al organizaţiei, structură formată din 79 de membre, 38 dintre acestea provenind din mediul rural.

„Vreau să mulţumesc colegelor din organizaţia de femei a PSD Sălaj, să-i mulţumesc Danei pentru efortul pe care l-aţi făcut în toţi aceşti ani, de la alegerile precedente, în principal efortul pe care l-au făcut anul trecut în alegerile locale şi alegerile parlamentare. Aţi fost mereu acolo unde noi probabil n-am putut fi, aţi fost suportul nostru de fiecare dată când era nevoie de mai multă energie, aţi fost prezente peste tot unde era nevoie şi aţi adus partea de contribuţie substanţială în rezultatul alegerilor, chiar dacă la sfârşitul zilei, noi, ca Scarlet O’Hara, am spus: pentru voi mai este o zi”, a precizat, la evenimentul de joi, Tiberiu Marc, preşedintele PSD Sălaj.

A fost supusă votului şi componenţa delegaţiei care va reprezenta judeţul Sălaj la Conferinţa Naţională de Alegeri, ce va avea loc la Iaşi în 12 octombrie, dar şi cele cinci candidate pentru Consiliul Naţional al organizaţiei, la care Sălajul are dreptul. Este vorba despre Daniela Coţa, Ileana Sonea, Lorena Filip, Ana Petruţ şi Simona Trif-Dan.

La eveniment au fost prezenţi, alături de femeile social-democrate din Sălaj, şi Tiberiu Marc, preşedintele PSD Sălaj, Iuliu Nosa, preşedinte executiv al PSD, şi  senatorul PSD, Gheorghe Pop. Oaspete din afara judeţului au fost deputatul de Bihor Sonia Maria Drăghici, care este şi  vicepreşedinte  al Consiliului  Naţional al Femeilor Social Democrate, și Aurelia Cristea, deputat de Cluj şi preşedinte al OFSD Cluj. N-au lipsit de la acest eveniment nici colegele de alianţă, Rodica Pop Seling, preşedinta Organizaţiei de Femei a PNL Sălaj, şi Cristina Petrescu, din partea PC Sălaj.

În vârstă de 43 de ani, Daniela Coţa este specialist în relaţii publice şi ocupă funcţia de viceprimar al municipiului Zalău.

Aceasta deţinuse funcţia de şef al OF-PSD Sălaj şi anterior, ca urmare a alegerilor interne desfăşurate în 2010. Noul mandat are o durată de patru ani.

Potrivit raportului de activitate prezentat de Daniela Coţa în faţa delegaţilor la conferinţa judeţeană, OF-PSD Sălaj a avut acţiuni care privesc protecţia copilului şi a familiei, acţiuni destinate programelor de sănătate, programelor sociale şi, nu în ultimul rând, acţiuni privind învăţământul şi cultura.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu