Senatorul Alin Tişe cere demisia premierului

Senatorul Alin Tişe cere demisia premierului Victor Ponta ca urmare a modului în care s-a intervenit la tragedia aviatică din Apuseni.

“Victor Ponta trebuie să-şi depună demisia de onoare. A umilit un popor întreg. A batjocorit familiile victimelor. Luni seara, la o emisiune TV, prim ministrul a transmis românilor că a primit un SMS, “I-au găsit şi sunt toţi bine”. Ori, pilotul Iovan murise la 2 ore după accident iar rezidenta Ion la 4 ore. Ce SMS primise Ponta? Nici măcar nu-i găsiseră autorităţile până la acea oră, ci doar cei 3 săteni.Cum anunţi tu ca prim ministru o informaţie atât de importantă urmare a unui SMS?! Este impardonabil. ” a declarat Alin Tişe.â

Senatorul a mai precizat că premierul a minţit despre doi oameni care erau morţi, că sunt de fapt vii, deşi premierul este persoana cu cele mai multe surse de informare instituţionale. “Premierul e responsabil de faptul că, ori minte, ori este dezinformat de oameni incompetenţi care au vrut să dea bine în faţa şefului de partid”, a spus Alin Tişe.

Distribuie:

Postaţi un comentariu