Schimb de haine. Elena Udrea a probat o rochiţă la Negreni şi a cumpărat pantaloni de trening

Candidatul PMP la Preşedinţia României, Elena Udrea, a vizitat, sâmbătă, împreună cu primarul PDL Emil Boc, târgul de la Negreni, unul dintre cele mai mari din ţară, care atrage la fiecare ediţie peste 50.000 de vizitatori.

Elena Udrea şi-a făcut poze cu trecătorii, i-a pupat şi a acordat autografe. De asemenea, ea şi-a cumpărat o pereche de pantaloni de trening cu 45 de lei şi a primit cadou o năframă. După ce s-a uitat la mai multe perechi de pantaloni de trening, Elena Udrea i-a întrebat pe însoţitorii săi: “Cine îmi împrumută 45 de lei?”, iar cel care s-a oferit primul a fost consilierul judeţean Rareş Rusu, cel care a migrat zilele trecute de la PDL la PMP.

Elena Udrea a încercat şi mai multe perechi de tenişi, care i-au fost însă prea mici, precum şi o rochiţă cu motive florale, pe care a probat-o în spatele unei perdele. Elena Udrea n-a mai cumpărat însă produsul, după ce femei din staff-ul său i-au spus că rochiţa e prea bufantă şi că nu-i stă bine.

„Să mă încheie cineva la spate”, a cerut Elena Udrea din spatele perdelei şi s-a oferit o femeie din staff-ul său să o ajute.

„Eeee, să o şi laşi pe tine, e foarte faină!”, a spus Emil Boc, când Elena Udrea a ieşit de după perdea, dar o doamnă i-a spus că rochiţa e prea bufantă şi că nu-i cade bine. „Cum să nu-i cadă bine?”, a completat Emil Boc, „întrebaţi-i întâi pe bărbaţi, nu pe femei”, a glumit Emil Boc.

„Haideţi, că mai avem o jumătate de oră”, i-a mai spus Emil Boc, iar Elena Udrea a repllicat: „Ce credeaţi, că e uşor cu o femeie în magazin”?

Anterior, în cursul dimineţii, Elena Udrea a fost prezentă în Cluj-Napoca, unde, alături de Emil Boc a depus din partea PMP, o coroană de flori în cadrul ceremoniei organizate în Cimitirul Eroilor, cu ocazia aniversării a 70 de ani de la eliberarea municipiului de sub ocupaţia horthyistă.

Elena Udrea a depus o coroană şi din partea Camerei Deputaţilor, alături de deputatul PSD Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social, şi de deputatul PMP Adrian Gurzău.

După momentul de la Cluj-Napoca, Elena Udrea a vizitat sediul PMP Huedin, iar apoi s-a deplasat la târgul de la Negreni.

Distribuie:

Postaţi un comentariu