PSD Maramureş estimează un procent de 30% la alegerile europarlamentare

Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea

PSD Maramureş mizează pe un procent de aproximativ 30% la alegerile europarlamentare din anul 2014. Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, la alegerile europarlamentare, organizaţia judeţeană ‘poate atinge un procent mulţumitor’.

‘Consider că procentul de 30% e unul realizabil. PSD şi-a păstrat un electorat constant. Va fi o competiţie dificilă, dar aceste procent se poate realiza’, a spus Zetea.

De asemenea, vicepreşedintele PSD, Nicolae Băncioiu, a declarat, pentru AGERPRES, că organizaţia din judeţul Maramureş are capacitatea de a depăşi procentul estimat.

‘Din câte cunosc eu PSD Maramureş, oamenii din toate structurile organizaţiei, cred că acest procent poate urca simţitor cu încă 5%. Cred că există această perspectivă şi procentul poate fi realizat. Din câte ştiu, la nivel naţional, PSD are acum o marjă de simpatie de 40%’, a spus Nicolae Bănicioiu.

Surse din cadrul PSD Maramureş dau ca posibil candidat la alegerile europarlamentare pe Ioana Pop, fost lider al organizaţiei judeţene de tineret.

Distribuie:

Postaţi un comentariu