Premierul Victor Ponta: „Votul meu de deputat va fi împotriva proiectului Roşia Montană”

sursa foto: ziarulunirea.ro

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă seară, în cadrul unei emisiuni televizate, răspunzând unei întrebări, că personal va vota, ca deputat, împotriva proiectului Roşia Montană, precizând însă că este important că toate argumentele pro şi contra proiectului vor fi prezentate în cel mai transparent for, Parlamentul, relatează Mediafax.

De asemenea, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus că îşi va face cunoscută poziţia personală legată de proiect după dezbateri.

Premierul Ponta a declarat, vineri, 30 august că proiectul Roşia Montană, care va intra în dezbatere parlamentară în această toamnă, este unul extrem de controversat, de care personal nu este convins, el arătând că parlamentarii PSD nu vor da un vot politic, ci vor vota fiecare potrivit propriei conştiinţe.

Proiectul de lege care reglementează exploatarea minereurilor din perimetrul Roşia Montană a fost aprobat în şedinţa de marţi a Guvernului şi va fi transmis Parlamentului spre adoptare.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. valentina says:

    Domnule Ponta, nu va mai jucati cu sufletele motilor. Sunt oameni muncitori care au sansa sa traiasca mai bine odata inceput proiectul, asa ca demarati-l!

Postaţi un comentariu