PNL Cluj-Napoca rămâne fără un vicepreşedinte

Liberalul Sabin Sărmaş, vicepreşedinte al PNl Cluj-Napoca a demisionat din funcţie, din cauza situaţiei de la nivelul filialei locale.

“Având în vedere situaţia politică dezastruoasă de la nivelul filialei PNL Cluj cât şi a PNL Cluj-Napoca am decis sa demisionez din funcţia de vicepreşedinte al Biroului Politic Municipal şi din calitatea de membru al acestui birou. Clasarea PNL pe locul patru în Cluj-Napoca la alegerile europarlamentare, la numai 0, 01% în faţa actorului Mircea Diaconu, este un rezultat ruşinos şi totodată de neacceptat”, se arată într-un comunicat de presă al fostului vicepreşedinte.

Acesta a adăugat că la motivele demisiei sale s-au adăugat şi recentele scandaluri de corupţie care au zguduit conducerea filialei clujene a PNL. “De parcă nu era suficient, rezultatele slabe de la alegeri au fost secondate de mediatizatele acțiuni ale DNA care i-au vizat pe unii dintre cei mai importanți lideri ai organizației noastre. Sigur, prezumţia de nevinovăţie nu este o invenţie mioritică fiind un principiu prezent inclusiv în Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, dar mai presus de acesta, responsabilitatea şi onoarea sunt calităţi care ar trebui să primeze și să caracterizeze fiecare membru al PNL. Tocmai din acest motiv aștept din partea colegilor cercetaţi de justiţie, un gest de respect faţă de PNL, de colegii PNL-işti şi nu în ultimul rând faţă de electoratul liberal, prin demisia din orice funcţie de conducere sau, dacă gravitatea situaţiei o impune, inclusiv din calitatea de membri de partid. Consider că în acest context este nevoie, mai mult ca oricând, de o reevaluare a liderilor PNL Cluj şi totodată a resursei umane a partidului. Am demisionat din funcţiile de conducere deţinute în PNL deoarece nu doresc să girez, sub nici o formă, situaţia în care se afla acum organizația clujeană”, se mai arată în comunicat.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Pop says:

    Si asta e ca si ,,vedeta ,, Sporis isi dau demisiile din partid dar din functiile caldute unde Ii a.propulsa partidu , NU ( RADU SPORIS presedinte de CA Cluj Arena iar asta Sarmas membru CA ) atunci a fost bun UIOREANU si partidu , macar taceti naibi de mafioti.

Postaţi un comentariu