Ovidiu Silaghi, chemat din nou la DNA

Ovidiu Silaghi a fost chemat din nou la DNA, pentru a face declarații FOTO realitatea.net

Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, s-a prezentat din nou vineri la DNA pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat că ar fi primit 200.000 de euro de la Nelu Iordache, pentru a interveni la persoane cu funcţii de decizie din CNADNR în sprijinul unui contract al firmei omului de afaceri.

Potrivit mediafax, Ovidiu Silaghi a declarat, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că este pregătit să dea o declaraţie în faţa anchetatorilor. El a precizat că va da mai multe informaţii după ce va vorbi cu procurorii.

Ovidiu Silaghi este urmărit penal pentru trafic de influenţă, faptele de care este acuzat fiind din perioada mai – decembrie 2012, când a fost ministru al Transporturilor. Potrivit procurorilor, în cursul anului 2012, Ovidiu Silaghi i-a cerut lui Nelu Iordache, administrator al SC Romstrade SRL, deschiderea de către compania de transport aerian din grupul de firme controlate de acesta a unor noi rute care să lege Aeroportul Satu Mare de alte destinaţii din Europa.

Distribuie:

Postaţi un comentariu