Municipiile Clujului, sub steagul social-democrat. PSD a obținut în Cluj cel mai bun rezultat de la revoluție încoace

Foto: Dan Bodea

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, se declară foarte mulțumit de rezultatul obținut de partidul său la europarlamentare în județul Cluj, partid care s-a clasat pe primul loc în județ.

El a declarat, luni, într-o conferință de presă, că rezultatul obținut la alegerile de duminică este cel mai bun obținut de PSD în județul Cluj din 1989 încoace.

”Am reușit să avem niște rezultate foarte bune, de fapt sunt cele mai bune rezultate pe care le-am avut după revoluție în județul Cluj, pentru că pentru prima dată am reușit să câștigăm în același timp și alegerile la nivelul județului Cluj și alegerile în municipiul Cluj-Napoca și în celelalte municipii din județul Cluj. Teoretic, începând cu județul Cluj până la municipiul Gherla am câștigat în toate marile orașe ale județului Cluj”, a menționat Remus Lăpușan.

El a mai spus că, în premieră, PSD s-a clasat pe primul loc în municipiul Cluj-Napoca, precum și în municipiile Dej, Turda, Câmpia Turzii și Gherla.

Potrivit lui Remus Lăpușan, PSD a obținut în Cluj-Napoca 21%, în Dej 36, 1%, în Câmpia Turzii 33, 6%, în Turda 31, 6% și în Gherla 32, 92%.

Conform rezultatelor BEJ Cluj, Alianța PSD-UNPR-PC a obținut în județul Cluj 24, 96%, urmată de UDMR (16, 44%), PDL (16, 14%), PNL (13, 75%), PMP (6, 57%), Mircea Diaconu (6, 28%).

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Spagarul HOANDRA says:

    Procurorii DNA arată că fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a făcut presiuni pentru demiterea unui ziarist care a scris despre licitațiile trucate pe care le-a dirijat. Astfel, un jurnalist de la ”Ziua de Cluj” a fost demis și articolul publicat de acesta a fost șters de pe site-ul publicației. Totul, după o întâlnire dintre Uioreanu și Octavian Hoandră, patronul publicației online. Hoandră nu a vrut să comenteze afirmațiile procurorilor.

Postaţi un comentariu