Monica Iacob Ridzi a plecat de la Gherla la Jilava. Sănătatea o va întoarce la Gherla

Foto: agerpres.ro

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob Ridzi a fost transferată la  Spitalul Penitenciar Jilava şi ar urma să se întoarcă la Penitenciarul Gherla, după ce starea de sănătate îi va permite acest lucru. Ea a fost condamnată pentru abuz în serviciu în legătură cu manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului.

Surse judiciare spun că din cauza problemelor de sănătate, Monica Iacob Ridzi a plecat, luni, de la Penitenciarul Gherla, pentru a fi tratată la Spitalul Penitenciar Jilava. Ea a ajuns marţi la Jilava, după ce luni a înnoptat la un penitenciar de tranzit.

„În principiu executarea pedepsei se face la penitenciarul cel mai apropiat de domiciliu, iar cel mai apropiat de domiciliu ar fi Gherla, având în vedere că are secţie de femei. Dacă nu intervine altceva, în mod normal se întoarce la Gherla. Medicii hotărăsc unde revine”, au menţionat sursele.

Pe 16 februarie, fostul ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob Ridzi s-a predat IPJ Cluj, după cea a fost condamnată definitiv de ICCJ, la 5 ani de închisoare cu executare.

Ea se prezentase la sediul IPJ Cluj însoţită de soţul său, spunând că are probleme grave de sănătate şi că a fost externată recent din spital.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Riak Venturiano says:

    mi-ar placea sa ne spuneti cati condamnati de drept comun, ca dna Rizi, de orice soi dar neprovenind din clasa politca sunt plimbati de la Jilava la Gherla si retur cu somnel intr-un penitenciar de tranzit!!!!
    a’ma daca asa ne-a prins egalitatea, cu tot regretul de rigoare, propun ca politicenii care ne-au furat din buzzunare, sub privirile noastre bovine, sa aiba regim d ehoti de buzunare pana la capat. Necrestinesc din pacate, chiar daca acest bobor crestin furtul e crestinesc cateodata, daca crapa hotii de buzunare fara medicamente si spitalizare, vor trebuie sa crepe si ex demintarii hoti din buzunarele noastre ca asa e la puscarie in Romania
    Ar suna bine aproae gazetaresc o investigatie pe tema, cum e la puscarie la Gherla si cum te trimit astia la Jilava si cum drac scapi de acolo oriunde ti-ar fi domiciliul si sa i-o dati la lectura dnei Rizi si altor afectati, din ce-au furat ar trebui pusi sa sponsorizeze o caravana prin penitenciarele tarii cu aia de nu mai primesc niciun algocalmin de la medic pt ca nu-au fost hoti demnitari.

Postaţi un comentariu