Mircea Man: „Noul Cod rutier este codul de strâns bani al Guvernului Ponta”

Deputatul PDL Mircea Man critică noul Cod rutier. Sursa foto: ifz.ro

Deputatul PDL de Maramureş, Mircea Man, critică dur Noul Cod Rutier. Potrivit acestuia, noile prevederi legale care privesc circulaţia pe drumurile din România ar fi de fapt un pretext pentru actualul Guvern să mai aducă nişte bani la buget.

„Codul rutier este Codul Fiscal, o încercare a Guvernului să aducă bani la Buget. Sunt pentru zero toleranţă la alcool şi viteză la volan, dar să pui amenzi de 6.900 de lei, să mergi cu executorul judecătoresc pentru recuperarea amenzii, este aberant”, a declarat Mircea Man.

Acesta a mai adăugat că măsurile trebuiau luate de jos în sus, prin modificarea legislaţiei în ceea ce priveşte şcolile de şoferi şi abia apoi modificat Cosul Rutier.

„Nu au fost luate măsuri la şcolile de şoferi care sunt conduse de zugravi şi mecanici şi aşa toţi analfabeţii obţin permis de conducere”, a subliniat deputatul.

„Mesajul este clar: treceţi pe roşu şi vi se ia casa. Este cel mai dur cod rutier din Europa, dar este de fapt codul de strâns venituri al Guvernului Ponta”, a concluzionat Mircea Man.

Distribuie:

Postaţi un comentariu