Mircea Jorj s-a retras de la conducerea PSD Cluj-Napoca

Vicepreşedintele cu rang de Subsecretar de Stat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Mircea Jorj s-a retras din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Cluj-Napoca. Acesta rămâne însă în funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene.

“A fost o decizie pe care am luat-o în favoarea organizaţiei în acord cu colegii de la judeţ, având în vedere că este un an electoral foarte încărcat. Rămân în PSD şi în funcţia de vicepreşedinte al PSD Cluj şi voi continua să lucrez alături de colegii mei”, a declarat pentru Transilvania Reporter Mircea Jorj.

Acesta a precizat şi că Biroul Organizaţiei Judeţene va lua o decizie cu privire la conducerea organizaţiei municipale. De altfel, preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan a declarat că deocamdată va asigura şi coordonarea organizaţiei municipale. “Eu mă voi ocupa de coordonarea organizaţiei în prezent. Apoi în 2-3 săptămâni maxim vom numi un interimar care va conduce PSD Cluj-Napoca până vom organiza alegeri, cel mai probabil după 25 mai. Nu am stabilit cine va fi interimarul, dar am avut deja discuţii despre criteriile şi ce aşteptări avem de la viitorul preşedinte şi în funcţie de aceasta vom lua o decizie alături de colegi. Referitor la retragerea din funcţie a domnului Mircea Jorj pot spune doar că este decizia dânsului pe care o respect şi doresc doar să subliniez că acesta rămâne în echipa PSD la judeţ unde îşi păstrează funcţia de vicepreşedinte”, a spus Remus Lăpuşan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu