Ioan Rus despre declarațiile lui Antonescu: „Răspunsul PSD-ului trebuie să fie unul extrem de ferm și de clar”

Ioan Rus

Ioan Rus, vicepreședinte al PSD, a explicat, într-o intervenție telefonică la B1TV, că speră ca micile diferențe de acum din cadrul USL să fie doar un episod trecător și că nu își imaginează o rupere a USL.

„Eu am avut o relație proastă cu Crin Antonescu, știți foarte bine. Victor Ponta a avut întotdeauna o poziție corectă față de Crin Antonescu, întotdeauna. Dar faptul că a ales un moment acum, valorizând și anumite erori ale premierului, mi se pare totuși că are o agendă personală și că grupul de consilieri încearcă să exploateze un moment de slăbiciune, ceea ce ar fi o greșeală”, a explicat Rus.

„Eu cred că acum a disjuns proiectul Crin Antonescu de proiectul USL. Din dreapta sau stânga poți să mai faci și erori. Vom vedea dacă a fost o eroare și dacă lucrurile vor merge înainte.”

Referitor la declarația lui Crin Antonescu din care se înțelegea că liberalul nu știa despre proiectul de lege și nu a fost informat, Rus a explicat că nu se poate vorbi serios de așa ceva.

„Dacă ai jumate de Guvern, toți miniștrii liberali știu ce se întâmplă în Guvern. Miniștrii vorbesc zilnic cu liderii, să vii să spui că tu nu știai despre ce se vorbește, asta e pentru unii care au liceul neînceput și profesionala neterminată. Dacă se continuă așa, fără greșeală că răspunsul PSD-ului trebuie să fie unul extrem de ferm și de clar”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu