În Mișcarea Populară au loc doar “băsiștii”

Inaugurarea sediului Partidului Mișcarea Populară Satu Mare

Președintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a declarat joi la Satu Mare că partidul va participa la alegerile parţiale care ar putea avea loc în acest an, în unele colegii parlamentare vacante. Și în județul Satu Mare este un colegiu vacant, după ce fostul deputat Ovidiu Silaghi și-a dat demisia din Parlament.

Preşedintele PMP a declarat într-o conferinţă de presă, susţinută după inaugurarea sediului partidului din Satu Mare, că după definitivarea procesului de înregistrare, formaţiunea va avea “cu siguranţă” candidaţi la alegeri, inclusiv la cele care ar putea avea loc în acest an.

Vicepreşedintele Adrian Papahagi a declarat că PMP este cotat deja cu 5% în sondaje. Papahagi a prezentat criteriile pe care noii membri ai PMP trebuie să le îndeplinească pentru a fi primiți în partid:

„Cine s-a săturat de cultura blat, cine recunoaște că este băsist convins, cine vrea să fie alături de nou și nu de partide expirate, este binevenit alături de noi“.

Eugen Tomac a fost însoțit la Satu Mare de fostul ministru de Externe și actual vicepreședinte PMP, Teodor Baconschi, de vicepreședintele Adrian Papahagi, fostul ministru al Dezvoltării, Cristian Petrescu, și deputatul Clement Negruț.

„ Vrem cu certitudine să ducem mai departe reformele președintelui Traian Băsescu. Românii au observant de ce este în stare USL. Ponta ia decizii pe care apoi nu și le mai recunoaște. Ne-am săturat de un astfel de spectacol de prost gust. Cred că este obligaţia noastră ca şi cetăţeni să tragem un semnal de alarmă şi mergem către români cu mesajul că România are nevoie de o altă politică, iar dreapta este soluţia care poate genera politici corecte, care să genereze prosperitate şi stabilitate, dar nu în ultimul rând libertatea economică”, a spus Eugen Tomac.

Vicepreședintele Teodor Baconschi crede că PMP va câștiga mulți susținători în Țara Oașului. “Oșenii sunt vârf de lance către Occident “, a spus Teodor Baconschi.

Președinta PMP Satu Mare, Laura Bota, a fost desemnată coordonator pentru zona de nord-vest a partidului, fiind recompensată pentru că în județ a atras în partid în peste 2.000 de membrii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu