Fostul primar de Baia Mare, „reactivat” politic pe filiera Satu Mare

Cristian Anghel
Fostul edil al municipiului Baia Mare, Cristian Anghel / Sursa foto: agerpres.ro

Odată cu schimbarea de gardă în cadrul PNL Maramureş prin dizolvarea Biroului Politic Judeţean şi numirea ca preşedinte interimar al primarului de Sighet, Ovidiu Nemeş, fostul edil al Municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, va fi “reactivat” politic.

Surse din cadrul formațiunii politice au precizat că acest va fi numit secretar coordonator al filialei judeţene a PNL.

„Depinde de preşedintele organizaţiei pentru că, potrivit statului nostru, preşedintele îşi numeşte secretarul coordonator. Discuţii au fost pe tema asta, a fost chiar o recomandare din partea secretarului general Hellvig la o şedinţă la Baia Mare către fostul președinte al PNL Maramureș, domnul Radu Ştef, să facă acest pas şi nu s-a făcut. Acuma aştept să văd”, a precizat Cristian Anghel.

Întrebat dacă mai face parte din structurile PNL, pentru că şi-a pierdut această calitate în urma condamnării din 2010, Anghel a precizat: „Sunt membru PNL la Satu Mare. Dacă trebuie, o să-mi fac un transfer, pentru că se poate face transfer între o organizaţie şi cealaltă, numai să vrea biroul”.

Cristian Anghel este în prezent consilier personal al președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. dorin says:

    sa mearga PAPICI sa-i prezinte CELE CICI BANCUTE PE CARE LE-A REALIZAT, BRAVO PNL…….APROPO, EXISTA CINEVA FARA DOSAR PENAL IN PNL????? VREM RASPUNS

  2. Bindea Violeta says:

    Stimate D-le Primar, doresc sa vorbesc neapart cu dvs.
    Tel:0746 147656

    Violeta

Postaţi un comentariu