Femeile social-democrate din Bihor, printre cele mai active din ţară, după spusele Rovanei Plumb

Foto: oradeapress.ro

Organizaţia de femei a PSD Bihor este una dintre cele mai active, a declarat sâmbătă, la Oradea, preşedintele OFSD, Rovana Plumb, apreciind activitatea liderului local, Lia Pop.

„Vreau să precizez că prof. univ. Lia Pop, căreia îi doresc succes în noul mandat de conducere a organizaţiei, a avut o contribuţie deosebit de importantă pe plan european în elaborarea politicilor pentru femei, a politicilor de gen şi m-a ajutat enorm de mult şi în Parlamentul European atunci când a fost adoptat raportul pentru care am fost responsabilă: «Feminizarea sărăciei în Uniunea Europeană»’”, a spus, într-o conferinţă de presă, Rovana Plumb.

La alegerile pentru conducerea organizaţiei judeţene singura candidatură a fost cea a Liei Pop, fost decan al Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării.

„Toate colegele din organizaţia femeilor social-democrate Bihor şi nu numai vor ca dna Lia Pop să-şi continue mandatul de preşedinte. (…) I-au fost recunoscute şi apreciate eforturile şi activitatea politică”, a spus Rovana Plumb.

Ea a adăugat că preşedintele PSD, Victor Ponta, este un mare susţinător al creşterii reprezentării femeilor în funcţii de decizie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu