Emil Boc – întâlnire cu Băsescu și Udrea

Fostul premier, Emil Boc, s-a întâlnit, joi, într-un restaurant din București cu Președintele Traian Băsescu și cu deputatul PDL, Elena Udrea.

Întâlnirea, surprinsă de cotidianul Evenimentul Zilei, are loc în contextul în care discuțiile pentru desemnarea candidatului la Președinția României din partea dreptei sunt tot mai intense.
Pe de altă parte, Emil Boc a fost așteptat, joi seara, să participe la alegerile pentru șefia organizației PDL București, însă acesta nu a fost prezent.

Președintele Traian Băsescu, dar și deputatul PDL, Elena Udrea, au declarat cu diverse ocazii că Emil Boc ar putea fi candidatul dreptei la alegerile prezidențiale din 2014.
Și deputatul Elena Udrea consideră că Emil Boc, actualul primar al municipiului Cluj Napoca, este cea mai buna soluție a PDL pentru Președinția României.

Totuși, Emil Boc a anunţat, săptămâna trecută, că nu se va înscrie în cursa internă din PDL pentru nominalizarea unui candidat propriu la prezidenţiale, menționând că, în opinia sa, soluţia pentru ca formaţiunile de dreapta să câştige alegerile în 2014 este să aibă un singur candidat.
În cazul în care Emil Boc ar câștiga alegerile prezidențiale, ar însemna să abandoneze pentru a doua oară clujenii care l-au ales în funcția de edil al municipiului Cluj Napoca, după ce a făcut același lucru în decembrie 2008 când a acceptat funcția de Prim Ministru al României.

Politicienții de dreapta care şi-au anunţat, până în prezent, o potențială candidatură la Preşedinţie sunt Mihai Răzvan Ungureanu, din partea Forţei Civice, şi
Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă, din partea PDL

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Bojidar says:

    Ion stă întins si cugetă … Privește o pasăre care zboară deasupra lui și o curviştină blondă legată ombilical de Băsescu.
    – Nu-i bine orânduită lumea asta, se gândește el… Acestei mici păsări i s-a dat o libertate prea mare, pe când curvistina blondă stă legată ombilical de Băsescu.
    La un moment dat, pasărea așezată în copac își face nevoile chiar pe capul lui Ion.
    – Doamne, cât ești tu de înțelept! Dacă era curvistină blondă în copac…
    P.S. Orice asemanare cu Santaj Băsescu si gagica lui, Nuty Udrea, nu e întâmplătoare!

Postaţi un comentariu