Elena Udrea de Satu Mare demisionează din PDL şi se înscrie în Mişcarea Populară

Laura Bota ar putea prelua conducerea Mişcării Populare la Satu Mare. Foto: Cosmin Dănuţ

Laura Bota, președinta organizației municipale a PDL Satu Mare, a demisionat din funcție. Aceasta susține că noua conducere a partidului nu o mai reprezintă, fapt pentru care a fost nevoită să-și prezinte demisia, după opt ani de activitate în această formaţiune.

„Sunt o persoană cu vedere de dreapta. Am intrat în PDL în urmă cu mai bine de opt ani de zile, deoarece am văzut în Traian Băsescu un lider care poate fi urmat și care mă reprezintă. Același lucru l-am susținut și atunci când la conducerea partidului a fost Emil Boc“, susține Laura Bota. În opinia sa, actuala conducere nu o mai reprezintă, motiv ce a determinat-o să-și prezinre demisia. „Am luat decizia de a părăsi acest partid după opt ani de activitate și proiecte susținute alături de oameni dragi mie, cu multă nostalgie“, a declarat Laura Bota.

Surse politice au declarat pentru Transilvania Reporter că aceasta se va înscrie în Mişcarea Populară fondată recent de oameni apropiaţi preşedintelui Traian Băsescu. Sursele citate au precizat că este foarte posibil ca aceasta să preia frâiele Mişcării Populare la nivelul judeţului Satu Mare, în condiţiile în care iniţiatorii mişcării la nivel judeţean sunt iluştri necunoscuţi.

Laura Bota era şi vicepreşedinte al Biroului Permanent Naţional al Organizaţiei de Femei din PDL şi s-a făcut remarcată după ce a pozat în mai multe pictoriale sexy incendiare. Presa a alintat-o drept Elena Udrea de Satu Mare, datorită stilului vestimentar pe care îl adoptă, fuste scurte şi tocuri înalte, dar şi datorită simpatiei declarate pentu “blonda lui Băsescu”.

Partidul Democrat Liberal a fost zguduit în ultima perioadă de o serie de demisii, toate venind pe fondul lansării la apă a noii Mişcări Populare. Liderul PDL Satu Mare, Petre Mureşan, nu a putut fi contactat pentru declaraţii pe această temă.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Nicosor says:

    Foarte bune ca s-a dus din PDL, trebuia sa pleca demult, nu a fost reprezentativa pentru acel partid, poate pt PLAYBOY.

Postaţi un comentariu