Dragnea ar vrea să facă echipă cu Ghiţă la conducerea PSD

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, spune că, în cazul în care va candida la şefia partidului, va face echipă cu parlamentarul Sebastian Ghiţă.

El a spus încă că acum prioritare sunt alegerile prezidenţiale.

“Vreau să transmit un mesaj foarte clar şi ferm membrilor PSD şi să-i asigur că după ce Victor Ponta va ieşi preşedinte, partidul nostru nu va rămâne la mâna niciunui combinator. Preşedintele partidului, după ce Victor Ponta, repet, va  fi preşedintele României, va fi ales de congres, prin votul membrilor acestui partid, şi nu va fi rezultatul unor combinaţii care se fac în locuri mai mult sau mai puţin obscure. Îi asigur de asemenea că acest partid nu va deveni un partid bizantin, procesul de modernizare a PSD va continua şi, de asemenea, dacă mă voi hotărî să candidez, voi face echipă cu Sebastian Ghiţă”, a menţionat Liviu Dragnea.

De asemenea, el a subliniat faptul că Victor Ponta va fi preşedintele României: “Nu voi mai discuta despre acest lucru pentru că este ceea ce am hotărât, să ne concentrăm pe campania electorală, Victor Ponta să fie preşedintele României, după care, prin procedurile statutare, va fi ales preşedintele partidului şi noua conducere. Pe mine mă interesează ca membrii simpli de partid, cei 500.000 care sunt implicaţi în campania electorală zi de zi, să primească un semnal ferm că acest partid nu va rămâne la mâna niciunui combinator şi ei vor avea dreptul să-şi spună punctul de vedere atunci când îşi vor alege preşedintele”.

Vicepremierul Liviu Dragnea a participat miercuri la un eveniment organizat de Eparhia Greco-Catolică de Cluj-Gherla, în cadrul căruia i s-a prezentat proiectul „Catedralei Martirilor şi Mărturisitorilor secolului XX”, proiect pe care eparhia se străduieşte de 23 de ani să-l finalizeze.

Distribuie:

Postaţi un comentariu