Deputatul Cornelia Negruţ cere dotarea Poliţiei Române cu autovehicule performante

Deputatul PC de Maramureș, Cornelia Negruț

Deputatul PC de Maramureş, Cornelia Negruţ, solicită dotarea Poliţiei Române şi implicit a celei din Maramureş cu autovehicule performante. În opinia deputatului, raportul de forţe dintre Poliţia din Maramureş şi cel al contrabandiştilor de ţigări, problemă specifică pentru judeţ, ar fi echilibrat.

 

„Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a afirmat zilele trecute, într-o conferinţă de presă susţinută la Baia Mare, că are în intenţie achiziţionarea în acest an, prin programul Rabla, a peste 100 de autoturisme  Dacia Duster 4X4, care ar urma să fie destinate zonelor cu teren accidentat, inclusiv cele din judeţul Maramureş. Pe fondul problemelor financiare existente în prezent, consider că demersul este unul lăudabil, iar punerea lui în practică ar uşura foarte mult munca poliţiştilor care îşi desfăşoară activitatea în zone greu accesibile”, a declarat Cornelia Negruţ.

Într-o întrebare adresată direct ministrului Radu Stroe, deputatul maramureşean solicită lămuriri despre câte din maşinile de teren pe care le va achiziţiona Ministerul de Interne vor ajunge la unităţile din judeţul Maramureş şi câte dintre maşinile aflate în serviciul instituţiilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne au baremul depăşit cu mult peste 100.000 de km, atât la nivel naţional, cât şi în judeţul Maramureş.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu