Crin Antonescu l-a ales pe noul preşedinte al PNL Cluj

Crin Antonescu, presedintele interimar al Romaniei sustine declaratii de presa, Marti 11 2012. MARIUS DUMBRAVEANU / ZIUA NEWS

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a suprins, ieri, pe liberalii şi pe ziariştii prezenţi la conferinţa de presă organizată la Cluj, pronunţându-se în favoarea lui Horea Uioreanu, în cazul alegerilor pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei clujene a liberalilor.

„Am să vă surprind chiar şi pe dvs şi o să vă spun foarte clar ce aş vota eu dacă aş fi în organizaţia Cluj. L-aş vota pe Horea Uioreanu dintr-un motiv foarte simplu: nu pentru că domnul Szeplekan nu are calităţile pentru a conduce o organizaţie -le are-, ci pentru că în logica unui partid, în momentul în care ţi-ai desemnat un candidat poate pentru cea mai importantă funcţie pe raza ta de acţiune, consiliul judeţean, ai susţinut un om care s-a bătut exemplar, care a câştigat şi care acum poartă mare parte din destinul tău ca organizaţie în plan local, atunci trebuie să fii consecvent cu această investiţie”, a spus Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a mai spus că PNL Cluj este o organizaţie „complicată”.

PNL Cluj îşi va alege pe 14 septembrie noul preşedinte, care îl va înlocui pe Marius Nicoară. Candidaţii anunţaţi până acum sunt Horea Uioreanu şi Mihai Szeplekan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu