Consilierii PNL denunţă oferta lui Walter pentru U Cluj

Consilierii locali PNL au denunţat oferta lui Florina Walter pentru brandul U Cluj. Aceştia susţin că “Walter face această mişcare pentru ca municipalitatea să poată sprijini cu bani clubul”.

“Acţionarul majoritar al clubului de fotbal Universitatea Cluj, Florian Walter, a făcut o ofertă de circa 6.000 de euro pentru cele 0, 51% de acţiuni pe care le deţine Consiliul Local. Reamintim faptul că în ședința din 29 august, consilierii locali au votat, cu unanimitate de voturi, ca Primăria să se constituie ca parte civilă în procesul în care Florian Walter, Ioan Mărginean şi Dorin Capră sunt cercetaţi în dosarul transferurilor cu titlu gratuit a 15 jucători de la U Cluj la Petrolul. Motiv pentru care, grupul consilierilor locali ai PNL Cluj-Napoca consideră că Florian Walter face această ofertă în primul rând pentru a scăpa de acțiunea în instanță la care s-a asociat ca și parte civilă și Consiliul Local Cluj, într-un dosar al transferurilor ilegale prin care municipalitatea a fost păgubită și așteaptă despăgubiri în instanță. Considerăm că de 6000 de euro Florian Walter împușcă cel puțin doi iepuri dintr-o lovitură: scoate din joc un păgubit, căruia nu mai trebuie să-i plătească daune pentru înșelăciune și are pretenții și poate primi 1 milion de euro de la același păgubit, conform promisiunilor publice ale primarului Emil Boc. Reamintim faptul că Emil Boc a declarat in repetate rânduri ca are pregatiți un milion de lei din partea municipalității pentru Clubul U, dar că acești bani nu pot fi alocați, deoarece Consiliul Local este acționar la ambele cluburi de fotbal din Cluj-Napoca și legea nu o permite”, susţin liberalii.

Aleşii locali subliniază că oraşul nu își mai poate permite să piardă un brand așa cum s-a întâmplat cu Ursus, Clujana sau Napolact.

Distribuie:

Postaţi un comentariu