Cine sunt candidații la Parlament din partea PSD Cluj. Listele complete

În cursul zilei de miercuri, PSD Cluj a finalizat lista de candidați ai partidului pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Lista de candidați pentru Senat este deschisă de sociologul Vasile Dîncu, profesor universitar și fost vice prim-ministru în guvernul Cioloș, urmat de Ciortea Răzvan Iulian, inginer, Anastase Claudia Gina, economist, Mocanu Mihai Grigore, economist, de Groza Florin, economist, și ultimul pe listă Oprea Laurențiu, de asemenea, economist.  Majoritatea candidaților au sub 50 de ani.

Pentru Camera Deputaților Social democrații au ales să fie cap de listă un medic, profesor universitar: Patriciu-Andrei Achimaș Cadariu, fost ministru al Sănătății în guvernul tehnocrat și director al Institutului Oncologic din Cluj.

El este urmat de Alexandru Cordoș, jurist de profesie, cadru universitar și președinte interimar al PSD Cluj.

Lista continuă cu Săcară Ovidiu Ioan, profesor și expert consilier, Chirteș Horea Dorin, jurist, Itu Cornel, inginer, în prezent deputat. Pe locul șase este Gabriela Ciot, conferențiar universitar, urmată de Chiorean Laura Elena, avocată, fost secretar general în Ministerul Afacerilor Externe. Pe locul opt este Glăvan Mădălin Laurențiu, broker imobiliar urmat de Sălătioan Vasile, economist, Muncelean Teodora, juristă, Băgăcean Marinel,  pensionar, Gherman Maria Gabriela, juristă. Și lista se încheie cu Lup Dragoș Teodor, specialist IT.

 

SENAT

  1. Vasile Dîncu
  2. Răzvan Iulian Ciortea
  3. Claudia Gina Anastase
  4. Mihai Grigore Mocanu
  5. Florin Groza
  6. Laurențiu Oprea

CAMERA DEPUTAȚILOR

  1. Patriciu Achimaş-Cadariu
  2. Alexandru Cordoş
  3. Ovidiu Săcară
  4.  Horea Chirteş
  5. Cornel Itu
  6. Gabriela Ciot
  7. Laura Elena Chiorean
  8. Laurențiu Mădălin Glăvan
  9. Vasile Sălătioan
  10. Marinel Băgăcean
  11. Gabriela Maria Gherman
  12. Dragoș Teodor Lup
Distribuie:

Postaţi un comentariu