Boc ştie că Udrea e nevinovată. Cei doi s-au întâlnit în primăria clujeană 

Elena Udrea e un politician cuminte, a păpat tot din farfurie
eepurl.com

Fostul premier Emil Boc crede în nevinovăţia Elenei Udrea, despre care spune că este un om puternic.

„Deciziile instanţelor nu le comentez. Oricine beneficiază de prezumţia de nevinovăţie. Doamna Udrea este un om puternic şi sunt convins că îşi va demonstra în faţa autorităţilor statului nevinovăţia”, a declarat, vineri, presei, Emil Boc, răspunzând unei întrebări legate de arestarea fostului ministru.

Răspunzând unei alte întrebări, Emil Boc s-a referit la o întâlnire pe care a avut-o la Cluj cu Elena Udrea, în urmă cu două săptămâni.

„Atât se secretă a fost această întâlnire, încât ea a avut loc într-un loc ultrapublic, la primărie, într-un program absolut normal, la 14.15-14.30. (…) Doamna mministru,   în acea zi, m-a sunat din Aeroportul Bucureşti, spunându-mi că are o problemă la Farmec şi am spus că dacă ai timp treci şi pe la primărie la o cafea. (…) A ajuns pe la vreo 14.30 şi la 14.45-14.50 a plecat spre Farmec. (…) A fost o chestiune de curtoazie, m-a întrebat despre Farmec, despre piaţa investiţiilor dela Cluj, se grăbea să ajungă acolo pentru ora 3, că avea programată întâlnirea cu conducerea firmei”, a menţionat Emil Boc, care a negat că în discuţiile cu Elena Udrea ar fi fost abordată şi problema Microsoft.

Postaţi un comentariu