Boc îşi dă binecuvântarea pentru Mişcarea Populară

Primarul Emil Boc

Fostul premier Emil Boc crede că este binevenită apariţia Partidului Mişcarea Populară, la fel cum este binevenită orice altă nouă formaţiune care critică actuala putere.

”Orice voce critică la adresa puterii şi orice partid care doreşte să fie un adversar al puterii este binevenit într-un sistem democratic, pentru că orice putere care nu are limite tinde să abuzeze de putere. În acest moment, USL este în plină fază de abuz de putere, prin modul în care se comportă discreţionar în spaţiul public şi orice formaţiune este binevenită în critica la adresa puterii”, a declarat, miercuri, Emil Boc.

El a mai spus că Traian Băsescu nu este membru al vreunui partid, răspunzând astfel unei solicitări de a comenta afirmaţiile liderilor Partidului Mişcarea Populară, potrivit cărora noua formaţiune este partenerul preşedintelui României.
”Preşedintele este preşedintele României, deocamdată, aşa încât nu este membru al niciunui partid politic. Faptul că sprijină proiectele de reformă a statului român pe care şi guvernele PDL le-au susţinut, acest lucru eu îl salut”, a completat Emil Boc.

Citește aici cine conduce Mișcarea Populară în județele din Nord-Vest

Distribuie:

Postaţi un comentariu