Băsescu îi cere lui Boc să renunţe la primărie

Un staf de la mentor la ucenic: preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că „prietenul” său Emil Boc trebuie să predea ştafeta şi să lase postul de primar al municipiului Cluj-Napoca unei persoane mai bune decât el.

„O spun eu, ca prieten, ca om care îl apreciază foarte mult pe primarul Clujului, Emil Boc. El este un foarte bun om politic şi un bun primar. Dar Clujul are nevoie de un primar foarte bun, nu de unul bun. Aşa că, la toţi ne vine rândul să predăm ştafeta unuia mai bun decât noi, iar prietenului meu Emil Boc îi spun, cu toată prietenia: dragă Emile, a venit timpul să predai şatafeta unuia şi mai bun decât tine. Şi, cu siguranţă, mult mai entuziast”, a spus Traian Băsescu, în faţa câtorva sute de participanţi la lansarea candidaţilor PMP în judeţul Cluj.

El a adăugat că intrăm cu toţii în rutină la un moment dat şi că acum Clujul are nevoie de un altfel de primar: „Poate Clujul are nevoie şi de mai multă fantezie, are nevoie de tinereţe, are nevoie şi de alte atracţii decât cele pe care le-a creat primarul Boc. Sunt convins că Adrian va putea să dea o probă de ce înseamnă să fii un primar foarte bun şi acesta este mesajul pe care eu îl transmit şi public prietenului meu Emil Boc: hai să stăm amândoi un mandat”.

Candidatul PMP la Primărie Cluj-Napoca este deputatul Adrian Gurzău şi Traian Băsescu a participat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PMP pentru judeţul Cluj.

Postaţi un comentariu