Aurelia Cristea câștigă președinția PSD Cluj-Napoca și vrea să devină prima femeie-primar a municipiului

Aurelia Cristea a devenit președintă a PSD CLuj-Napoca cu unanimitate de voturi (Foto: Dan Bodea)

În cadrul Conferinței extraordinare a Organizației Municipale PSD Cluj-Napoca,  Ministru Delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, a fost ales președinte a PSD Cluj-Napoca. Votul  a fost în unanimitate, Cristea fiind unic candidat. Alegerea sa a fost primită cu urale, reprize lungi de aplauze dar și promisiunea, din partea Rovanei Plumb, că actualul ministru va fi un candidat redutabil la alegerile locale din 2016.

Noua președintă a social-democraților clujeni a declarat că filiala pe care începând de astăzi o conduce va continua eforturilor de atragere de noi membri și va susține cu toate forțele candidatura lui Victor Ponta pentru funcția de președinte al României.

„ Sunt adepta pașilor mici și primul pas pentru noi este reprezentat de alegerile prezidențiale. După aceea, [ n.r alegerile locale din 2016], vom mai vedea. Trebuie să le arătăm clujenilor că suntem onești și că orașul poate ieși din apatia din care l-a cufundat Emil Boc. Trebuie să chemăm alături de noi toți oamenii valoroși și să arătăm că oricine vrea sa facă ceva pentru comunitatea lui are un loc printre noi fie că sunt oamenii de afaceri, artiștii, profesorii și specialistii sau tinerii care doresc să își facă un viitor”, a spus aceasta.

La conferința la care Aurelia Cristea a schimbat funcția de președinte interimar cu cea de președinte cu drepturi depline a participat și Ministrul Muncii, Rovana Plumb, care și-a anunțat susținerea totală pentru Aurelia Cristea, despre care a spus că este pregătită să preia după alegerile din 2016 funcția de primar a municipiului Cluj-Napoca.

„Aurelia Cristea este un model pentru că a perseverat prin inteligență și energie pozitivă, impunându-se în politică prin mult profesionalism. De accea cred că PSD Cluj si PSD în întregul lui are un câștig enorm prin faptul că ea este președinta PSD Cluj. Vă cer sprijinul astfel încât Aurelia Cristea să fie după alegerile din 2016 primarul municipiului Cluj-Napoca. Sunt sigură că va obține rezultate importante pentru că știe să lucreze în echipă și știe să recunoască valorile”, spus Rovana Plumb.

Noul președinte al filialei PSD Cluj-Napoca a declarat că, în viitor vă alcătui un departament de promovare în cadrul partidului care să atragă noi membri și  „să producă un trend în politica clujeană astfel încât să fie la modă să te înscri în PSD Cluj-Napoca”. Aceasta a mai declarat faptul este necesar birou comunitar care „să analizeze problemele comunității și să vină cu soluții inspirate din străinătate care să fie dezbatute și aplicate”, a mai spus ea.

Mai jos puteți viziona o galerie foto realizată de Dan Bodea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu