Antonescu: USL există până există speranţa rezonabilă că putem face lucrurile promise

Sursa foto: arq.ro

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, le-a spus, sâmbătă, liberalilor participanţi la şcoala politică de la Sighetu Marmaţiei că există USL atâta timp cât există şi ‘speranţa rezonabilă’ de a face lucrurile promise românilor.

‘Până când există speranţa rezonabilă că putem să facem lucrurile pe care le-am promis. A pleca, a te retrage, a merge în opoziţie sau a încerca, nu e de imaginat asta, să schimbi partenerul, este destul de uşor. Problema noastră complicată, a noastră ca partid, este că noi le-am promis oamenilor, investind în această construcţie, alianţă, nişte lucruri. Şi cred că avem datoria să ne batem sub toate formele să trecem, şi trecem, de multă vreme peste tot felul de inconveniente, peste chestiuni de orgolii pentru a reuşi ceea ce am primis. Până atunci, nicio clipă mai târziu’, a spus Antonescu.

Liderul PNL a participat. alături de secretarul general Eduard Hellvig şi europarlamentarul Adina Vălean, la şcoala politică ‘Gheorghe I. Brătianu’, organizată de Tineretul Naţional Liberal la Sighetu Marmaţiei.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu