Vara Băimăreană: Andra și Whats Up revin în nordul țării

Andra și Whats up. Foto: urban.ro

Sărbătoarea estivală a băimărenilor – Vara Băimăreană –  va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni în Centrul Vechi al municipiului, urmând să continue week-endul viitor în zona Bulevardul Unirii.  Vara Băimăreană va aduce în nordul țării  cei mai îndrăgiţi artişti români ai momentului.

Vara băimăreană va începe vineri, 26 iulie,  la ora 19.00, cu un concert de muzică clasică susţinut de Filarmonica de Stat Transilvania din Cluj Napoca. Sâmbătă și duminică, pe scenă vor evolua Andra și Whats Up, Connect R, Andreea Bălan, Laurențiu Duță, Keo și Skizzo Skillz, Proconsul, Deepcentral, Crush și Alexandra Ungureanu, Marius Gavrilă și Dj Jungle și Alin Călinescu. Prezentator va fi Cătălin Măruţă.

Pe lângă concerte, în timpul după amiezii, în Centrul Vechi vor avea loc alte manifestări de divertisment. Un concurs gastronomic “Poftește și Gătește”, unde la bucătăria mobilă îi vom vedea pe celebri bucătari Petrișor și Petru, care împreună cu vedetele, dar și cu băimărenii, vor realiza rețete apetisante. Pe copii îi aşteaptă diverse surprize cum ar fi gonflabile și alte elemente de joacă prin care distracția lor va fi asigurată. Concertele se vor încheia cu focuri de artificii.

Cea de a doua parte a Verii Băimărene va avea loc în perioada 2-4 august în Baia Mare, în zona Bulevardul Unirii. Aici va fi organizat un târg tradițional de produse și meșteșuguri ardelenești. Organizarea revine Primăriei și Consiliului Local Baia Mare, iar sponsorii sunt Asociația Produs de Cluj și Consiliul Județean Cluj. 100 de standuri vor fi pregătite pentru producătorii și meșteșugarii clujeni și maramureșeni, iar în ceea ce privește partea artistică, pe băimăreni îi așteaptă peste 15 ore de muzică folclorică autentică. Vor urca pe scenă foarte mulți artiști din zona Clujului, dar și cei mai îndrăgiți artiști maramureșeni, capetele de afiș fiind Sava Negrean Brudașcu, Valeria și Traian Ilea, Angela Rusu, Ana Ilca Mureșan și foarte mulți alții.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu