Valeriu Zgonea, preocupat de starea infrastructurii rutiere din judeţ

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea / Sursa foto: machiavelli.ro

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, aflat timp de două zile în judeţul Maramureş, s-a interesat în discuţiile purtate cu reprezentanţii administraţiei locale de starea infrastructurii şi a vizitat complexul monahal Sfânta Ana – Rohia.

Liderul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, care este şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că preşedintele Camerei Deputaţilor a fost preocupat de starea infrastructurii rutiere şi a îndemnat autorităţile să acceseze fonduri europene pe proiectele corespunzătoare lăsând în grija statului investiţiile de anvergură.

‘Au fost discuţii concrete pe o serie de proiecte pe care administraţia judeţeană le are în derulare, dar am avut şi o altă abordare în privinţa aducerii Maramureşului în zona de interes a economiei şi a turismului’, a spus Gabriel Zetea.

Administraţia CJ Maramureş se află în impas cu mai multe proiecte de modernizare a infrastructurii contractate de fosta administraţie fără a ţine cont de specificul unor lucrări neprevăzute în documentaţie aşa cum este cazul reparaţiei celor 55 de kilometri de drum judeţean dintre localităţile Baia Sprie şi Bârsana.


Publicitate

Postaţi un comentariu