Valeriu Zgonea, preocupat de starea infrastructurii rutiere din judeţ

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea / Sursa foto: machiavelli.ro

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, aflat timp de două zile în judeţul Maramureş, s-a interesat în discuţiile purtate cu reprezentanţii administraţiei locale de starea infrastructurii şi a vizitat complexul monahal Sfânta Ana – Rohia.

Liderul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, care este şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că preşedintele Camerei Deputaţilor a fost preocupat de starea infrastructurii rutiere şi a îndemnat autorităţile să acceseze fonduri europene pe proiectele corespunzătoare lăsând în grija statului investiţiile de anvergură.

‘Au fost discuţii concrete pe o serie de proiecte pe care administraţia judeţeană le are în derulare, dar am avut şi o altă abordare în privinţa aducerii Maramureşului în zona de interes a economiei şi a turismului’, a spus Gabriel Zetea.

Administraţia CJ Maramureş se află în impas cu mai multe proiecte de modernizare a infrastructurii contractate de fosta administraţie fără a ţine cont de specificul unor lucrări neprevăzute în documentaţie aşa cum este cazul reparaţiei celor 55 de kilometri de drum judeţean dintre localităţile Baia Sprie şi Bârsana.

Distribuie:

Postaţi un comentariu