Vacanțe în decembrie. Oferte pe alese pentru maramureşeni

Sursa foto: divert.ro

Indiferent de statutul social sau de veniturile clienților, agenţile de turism maramureşene se laudă că pot să ofere în luna decembrie orice, pentru oricine.

„Oferte sunt, clienţi mai puţin. Pot să vă spun că avem pentru luna decembrie oferte de sejururi la ski, în Austria, Italia şi Elveţia cu preţuri care încep de la 500 de euro de persoană pentru şapte nopţi cu demipensiune. De asemenea avem oferte pentru cei care doresc participarea la târgurile de Crăciun de la Budapesta, Viena sau Praga.  Avem şi oferte în ţările exotice, cum ar fi Cuba, Dubai, Thailanda, Mexic sau Republica Dominicană, unde preţurile încep de la 800 de euro de persoană şi ajung la 1.500 de euro, în funcţie de seviciile solicitate”, a precizat Agrian Botiş, proprietarul unei agenţii de turism din Baia Mare.

Băimărenii care au timp şi răbdare au două varinate ca să pună mâna pe chilipiruri. Fie aşteaptă ofertele „last minute” care vin de obicei cu discounturi de până la 50%, fie caută pe paginile de internet ale agenţiilor de turism. La o simplă căutare, ofertele pentru băimăreni prezentate de agenţii nu sunt deloc de refuzat. Astfel, în luna decembrie aceştia pot vizita Cracovia şi Auschwitz, într-un circuit care durează patru zile, la preţuri care încep de la 110 euro de persoană.

Nici ofertele exotice nu sunt de refuzat. Un sejur de şapte zile în Insulele Capului Verde costă 756 de euro de persoană, la care se adaugă şi alte taxe, în final preţul ajungând la 1.100 de euro. Agenţi de turism recomandă chiar luna decembrie drept cea mai potrivită pentru sejururi în ţările arabe, gen Tunisia, Dubai sau din Asia: Thailanda, Republica Dominicană, Insulele Capului Verde sau Mauritius.

Distribuie:

Postaţi un comentariu