Tragedie lângă Vișeu de Sus. O adolescentă a murit când se întorcea de la Balul bobocilor

Tragedie lângă V ișeu de Sus

O fată de 16 ani a decedat şi alţi doi tineri au fost grav răniţi într-un accident de circulaţie care s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă pe DN 18, în apropierea localităţii Vişeu de Sus.

Potrivit dispeceratului ISU Maramureş, cei trei se îndreptau spre acasă de la Balul bobocilor, iar tânărul care conducea automobilul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, lovind un stâlp din beton.

În urma impactului violent, unul dintre pasageri a decedat, iar ceilalţi doi care au supravieţuit accidentului au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Cei doi tineri, dintre care unul este şoferul maşinii, se află în stare critică din cauza multiplelor fracturi la nivelul membrelor inferioare şi a traumatismelor suferite. Tânărul care a condus maşina are vârsta de 21 de ani, iar celălalt bărbat rănit este în vârstă de 30 ani.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Szewkeres Ferenc(Francisc) says:

    Eu ín mai multeor am comentat ín legáturá cu grave accidente care produc soferi tiner si doar un singur lucru pot spune prea usor primesc carnete timpul pe care ínvatá nui suficient casá circule pe drumuri publice sau pe sosele nationale cu 54 de anii ín urmá se fácea 6-luni unde se fácea salá conducere+se lucra la anumite ateliere auto ca sá ínvete si sá aibá habar de masiná dar la ora actualá nu merge? telefon si vine servizul,si nu stiu ce fel de vizitá medicalá au fácut sánt alti care se pierd íntro caz mai dificit.

Postaţi un comentariu