Traficanţi de droguri, prinşi în flagrant la Sighet

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Maramureș și procurorii D.I.I.C.O.T. au prins în flagrant doi tineri, în timp ce ridicau colete cu cannabis, trimise din Spania prin curierat. Unul dintre ei a fost arestat pentru 29 de zile.

Polițiștii au monitorizat trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, din județul Maramureș, suspecți că ar face trafic cu cannabis.  Miercuri,  doi dintre ei au fost prinși în flagrant în Sighetu Marmației,  în timp ce ridicau două colete, trimise de cel de-al treilea, din Spania, prin intermediul unei firme de curierat. În urmă controlului asupra bagajului, au fost descoperite 270 de grame de canabis.

Unul din traficanți, George Canta, a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost prezentat apoi Tribunalului Maramureș, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În acest caz, anchetatorii au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a I.G.P.R. și al D.I.P.I.. La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș şi Poliția Municipiului Sighetu Marmației.  Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Distribuie:

Postaţi un comentariu