Ţeapă de 700 de lei de la Casa de Pensii

Sursa foto: evz.ro

Un maramureşean a plătit 700 de lei Casei Judeţene de Pensii Maramureş pentru a beneficia de un tratament cu nămol la Mangalia. Ajuns acolo însă, bărbatul a constatat că nu poate beneficia de serviciile pentru care a plătit ci numai de băi la cadă. Ajuns acasă, acesta s-a plâns Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Cosumatorului (CJPC).

Cazul maramureşeanului a fost expus de Olivia Ardelean, comisarul şef al CJPC Maramureş în cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural de miercuri, 30 octombrie, 2012.

„A reclamat faptul că a plătit suma de 700 de lei pentru un tratament reumatic la Mangalia prin procedurile cu nămol. Iar când a ajuns acolo nu a beneficia, secţia era în renovare, a făcut doar băi la cadă. Cetăţeanul este nemulţumit că nu a beneficiat de serviciole pe care le-a plătit”, a declarat Olivia Ardelean.

Comisarii CJPC au făcut mai multe demersuri pentru a-l ajuta pe bărbat să-şi recupereze banii dar fără folos. „Am trimis adrese şi la Casa Naţională de Pensii şi la Casa Judeţeană de Pensii dar nu a primit nicio rezolvare. Din punctul meu de vedere din moment ce nu a beneficiat de serviciile plătite, ar trebui să i se restituie contravaloarea”, a mai adăugat Olivia Ardelean. „Casa judeţeanpă de Pensii Maramureş doar încasează contravaloarea biletelor. Contractele se încheie la nivel de Cas+ă Naţională. Nu avem cum să-i dăm banii înapoi”, a declarat Lucica Pop, directorul Casei Judeţene de Paensii Maramureş.

Reclamaţia bărbatului a fost analizată şi de prefectul judeţului Maramureş care a promis că va face şi el demersuri pentru a-l ajuta să-şi recupereze prejudiciul.

Distribuie:

Postaţi un comentariu