Târgul Produs de Cluj ajunge la Baia-Mare

Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Asociaţia Produs de Cluj şi Primăria Baia Mare va organiza în perioada 2-4 august 2013, o nouă ediţie a Târgului Produs de Cluj.

La această ediţie a evenimentului vor participa în jur de 80 de expozanţi din județul Cluj, dar şi producători şi meşteşugari din judeţul Maramureş. Aceștia vor comercializa produse alimentare precum miere de albine, siropuri naturale, ulei presat la rece, lactate şi pâine de casă, dar și produse din piele prelucrată şi lemn, ceramică şi costume populare, precum şi produse tradiţionale maramureşene.

De asemenea, vizitatorii târgului vor avea ocazia să urmărească numeroase ansambluri folclorice şi interpreţi de muzică populară renumiţi, atât din judeţul Cluj cât şi din judeţul Maramureş.

“Ne bucurăm că am reuşit să ajungem, pentru prima dată, în judeţul Maramureş. Invit pe această cale toţi maramureşenii să profite de oportunitatea pe care Consiliul Judeţean Cluj şi Asociaţia Produs de Cluj le-o oferă, aceea de a degusta şi achiziţiona direct de la producători, la preţuri rezonabile, produse de cea mai bună calitate”, a declarat Horea Uioreanu,  preşedintele Consiliului Judeţean Cluj,

Evenimentul va avea loc pe Bulevardul Unirii din municipiul Baia Mare, iar intrarea va fi liberă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu