Tabăra Estivală de Baschet îşi va deschide porţile pe 19 iulie

BC Olimpic Baia Mare va organiza, în perioada 19-28 iulie, cea de a patra ediţie a Taberei Estivale de Baschet, eveniment la care sunt aşteptaţi peste 120 de copii din Maramureş, dar şi din întreaga Transilvanie. În acest an, tema taberei este “Consolidarea tehnicilor de bază”, micii sportivi urmând a susţine câte două antrenamente pe zi, alături de tehnicienii clubului băimărean, dar şi de invitata din acest an – fosta jucătoare de Divizie A, Anamaria Mesaroş, actualmente antrenoare la CSM Oradea. Evenimentul va avea loc pe terenurile sintetice ale Centrului Universitar Nord Baia Mare.

Înscrierile pentru Tabăra Estivală se fac zilnic, între orele 16:00 şi 18:00, în sala de sport a Şcolii George Coşbuc. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefon 0752.808.056 (Alexandru Ferţigan) şi 0744.900.917 (George Opriş).

La ediţia din 2012, Tabăra Estivală de Baschet a înregistrat un record de participanţi, peste 170 de copii fiind prezenţi la cursurile desfăşurate la Colegiul Naţional Gheorghe Şincai. Invitatul special a fost nimeni altul decât canadianul Justin Darlington, desemnat cel mai bun dunker din lume la “World Dunk Contest” din Bucureşti, în septembrie 2011.

Distribuie:

Postaţi un comentariu