Șeful Centrului Comunitar ‘Romani’ din Baia Mare, beat la volan. A distrus trei maşini şi a lovit un bărbat

Directorul Centrului Comunitar 'Romani' din Baia Mare, Cristian Mihuţ / Foto: rtv.net

Directorul Centrului Comunitar ‘Romani’ din Baia Mare, Cristian Mihuţ, aflat sub influenţa băutorilor alcoolice în noaptea de luni spre marţi, a rănit un om şi a acroşat trei maşini.

Potrivit serviciului de presă al IPJ Maramureş, şoferul a lovit un bărbat care îşi curăţa maşina într-o parcare din apropierea Centrului după care a accelerat pentru a pleca de la locul accidentului lovind alte trei maşini parcate.

‘Vroiam să îmi iau covoraşele să mi le duc la spălat. Aveam de gând să o aspir. În momentul în care mi-am scos al doilea covoraş de pe uşa din spate m-am trezit aruncat peste bordură, cu maşina întoarsă invers’, spus poliţiştilor, Gheorghe Sabo, localnicul lovit.

După încă 50 de metri de parcurs, şoferul a lovit alte trei maşini după care motorul s-a oprit.

‘Am fost solicitaţi sa intervenim pe strada Grănicerilor din Baia Mare, deoarece a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale, iar din cele relatate de persoanele aflate la fata locului, conducătorul auto se afla sub influenţa alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest valoarea fiind de 1, 30 mg/l alcool pur în aerul expirat’, a declarat agentul Remus Mateşan din cadrul Poliţiei Rutiere Baia Mare.

Transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare pentru a i se recolta probe biologice, şoferul a încercat să fugă când i-a văzut pe jurnalişti. Agentul de poliţie care-l însoţea l-a prins imediat ducându-l în incinta spitalului.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi distrugere.

Distribuie:

Postaţi un comentariu