Schimbare în Consiliul Judeţean Maramureş

Andrei Hoban / Sursa foto: beuca.wordpress.com

Schimbare în Consiliul Judeţean Maramureş. În locul liberalului Paul Andrei Hoban, care a demisiont din forul judeţean invocând motive personale, la şedinţa ordinară de miercuri, 30 octombrie, a Consiliului Judeţean Maramureş, a fost validat Ioan Tivadar. „S-a ţinut cont de ordinea de pe listele electorale”, a precizat Zamfir Ciceu, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş.

Ioan Tivadar a depus jurământul şi a intrat „în pâine” chiar de miercuri, 30 octombrie. Prin validarea lui Tivadar nu s-a schimbat componenţa politică a forului judeţean, acesta făcând parte tot din PNL, la fel ca şi Andrei Hoban.

 

1 Comentariu

  1. Almasan says:

    E destul sa te uiti la fata lui sa-ti dai seama ca e un om fara scoala si cu minte ingusta. Daca e prieten cu Primarul orasului Baia Mare si cu Zamfir Ciceu spune tot. Cei care se aseamana se aduna. Oamenii inteligenti nu se pot aduna in preajma primarului orasului pentru ca e arogant si ii ironizeaza.
    Nu mai vrem consilieri retardati mintal cu IQ sub medie sa ne administreze orasul. Om fi noi aici la MM capat de tara dar nici chiar asa. Nepotismele nu aduc nimic constructiv pentru Romania si nici pentru orasul nstru Baia Mare. Suntem satui de oameni fara inteligenta. Chiar foarte satui. Cu oameni lipsiti de inteligenta nu ai ce sa construiesti, nu ai ce probleme sa rezolvi pentru ca daca nu au capacitatea sa inteleaga sa stiti ca nici nu au bagajul de cunostinte necesar pentru a pastra administratia in normalitate. Astia stiu doar sa fure banul public si se cred mari smecheri. Nu-l vrem de consilier pe tanarul acesta fara suparare.

Postaţi un comentariu