Schimbare de manager la Spitalul de recuperare din Borşa

Ioan Timiş este de meserie economist

Remus Şteţco, managerul Spitalului de Recuperare din Borşa a fost schimbat din funcţie. Locul lui a fost luat de Ioan Timiş, economist de meserie, iar numirea a fost făcută din 3 octombrie.

Odată cu schimbarea managerului s-a instalat şi calmul în oraşul de la poalele Pietrosului Rodnei. Remus Şteţco, fostul manager a preluat funcţia la jumătatea lunii iulie, dar instalarea lui a creat vii dispute şi chiar proteste de stradă. Mai mult, primarul oraşului oraşului Borşa, Mihali Toader, care nu a fost nicio secundă de accord cu această numire, a ameninţat că va închide primăria în semn de protest.

 „De acum înainte domnul Timiș este noul director la Spitalul de Recuperare Borşa. Să-i urăm mult curaj, spor la treabă și să gospodărească sau să gospodărim împreună spitalul așa cum se cuvine pentru toți cetăţenii din Borşa și toată zona din Maramureş pe care acest spital o deservește”, ne-a declarat primarul oraşului Borşa, Mihali Toader.

Remus Şteţco  fost acuzat de o parte dintre riverani că ar fi adus prejudicii de câteva milioane de lei primăriei Borşa, pe care a condus-o timp de 12 ani în calitate de viceprimar şi primar.

Distribuie:

Postaţi un comentariu