Raed Arafat, așteptat la inaugurarea SMURD Borșa

Raed Arafat, secretar de stat în cadrul Ministrerului Sănătăţii / Foto: Dan Bodea

Autoritățile locale și-au propus să finalizeze lucrările de reabilitare și modernizare la sediul în care își va desfășura activitatea SMURD Borșa până la mijlocul lunii august. La inaugurarea acestuia este așteptat și Raed Arafat, secretar de stat în cadrul Ministrerului Sănătăţii.

Conform comunicatului de presă remis de ISU Maramureș, Garda de Intervenţie nr. 2 Borşa  va funcționa în fostul sediu al Primăriei Borșa, situat pe strada Libertății nr. 46, unde se lucrează de zor la reabilitarea, modernizarea şi dotarea clădirii. Aici își vor desfășura activitatea pompierii și paramedicii din cadrul SMURD.

La inaugurarea care va avea loc în data de 17 august 2013, la ora 11, şi-a anunţat prezenţa secretarul de stat în cadrul Ministrerului Sănătăţii,  dr. Raed Arafat, “părintele” SMURD, dar și alte personalităţi. “De asemenea, în apropierea Spitalului Orăşenesc Borşa se execută lucrări de amenajare a unei platforme pentru aterizarea elicopterelor S.M.U.R.D. în vederea reducerii timpilor de răspuns în cazului urgenţelor medicale”, se mai arată în comunicat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu