Primarul din Borşa a căzut la pace cu consilierii

Consilierii locali din Borșa au căzut la pace cu primarul

Primarul borşean Toader Mihali a căzut la pace cu consilierii locali. După ce la precedenta şedinţă de Consiliu Local au ieşit scântei, primarul acuzându-i pe aceştia că îi subminează autoritatea după ce o parte dintre au părăsit sala de şedinţe, s-a ajuns la consens. La şedinţa care s-a ținut joi, 5 septembrie, consilierii şi-au expus punctul de vedere, iar primarul şi-a cerut scuze pentru derapajele din ultima perioadă, dar şi declaraţile făcute la adresa consilierilor.

 „Domnule primar, mă supără foarte tare declaraţiile pe care le-aţi făcut în presă. Ne-aţi făcut copilaşi şi ne-aţi spus că riscăm să ne prindem degetele la uşă. Noi suntem puşi aici ca să vă ajutăm, suntem de acord cu iniţitivele propuse de dumneavoastră atâta timp cât acestea se încadrează într-un cadru legal. Nu cred că sunt copilaş, puteţi să-mi fiţi fiu”, a precizat George Ilovan, consilier PSD şi preşedintele Şedinţei de CL.

„Din punctul meu de vedere, consiliul local, consilieri, sunt persoanele care sfătuiesc primarul în intenţiile pe care acesta le are, fără a-i pune piedici, ci în scopul de a ajută pentru a îmbunătăţi condiţiile de viaţă a cetăţenilor din localitate. Aceştia au datoria să participe cu sugesti şi propuneri benefice pentru cetăţeni, la nivelul conducerii. Acest lucru să întâmplat azi în şedinţa de consiliu de la Borsa. Am avut plăcerea deosebită să lucrez cu un consiliu care merge mână în mână cu primarul pe toate subiectele importante. Şi au fost multe şi foarte importante. Sper că pe viitor să rămână permanent cu aceeaşi opinie şi atitudine faţă de consilierii noştri şi ei faţă de mine, iar în această conjunctură, le adresez scuze sincere pentru derapajele din trecut şi le promit că nu se va mai întâmpla”, a concluzionat Toader Mihali.

Distribuie:

Postaţi un comentariu