Primarul Cătălin Cherecheş a refuzat să facă recepţia utilajelor de deszăpezire

Primarul Cherecheş a refuzat şi vineri să facă recepţia

Cu toate că firma Rosal, cea care se ocupă cu deszăpezirea în Municipiul Baia Mare a primit un ultimatum joi, 24 octombrie şi până vineri la ora opt trebuia să prezinte întrega flotă de utilaje, nu a făcut acest lucru. Astfel, primarul a refuzat să facă recepţia şi a precizat că societatea va fi somată şi pusă în întârziere.

„Astăzi vom trimite o somaţie şi firma va fi pusă în întârziere. Au un termen în care trebuie să se conformeze şi să aducă utilejele care le lipsesc dar şi sarea necesară. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, vom rezilia contractul cu ei şi vom demara în regim de urgenţă procedurile de licitaţie pentru dezăpezirea în municipiu. În iarna aceasta deszăpezirea se va face ca la carte”, a declarat Cătălin Cherecheş, primarul Municipiului Baia Mare.

Societatea Rosal a prezentat joi un lot de 30 de utilaje, dar faţă de lista discutată, lipseau câteva, mai exact patru Unimoguri.

„Am făcut achiziţii noi, deci anul acesta am achiziţionat efectiv utilaje noi, dedicate acestui oraş, din experienţa neplăcută pe care am avut-o anii trecuţi. Am adus utilajele potrivite, ba mai mult decât atât, am achizitionat Unimoguri, pe care le vom folosi în exclusivitate în Baia Mare”, a declarat joi Bogdan Niculescu, director general Rosal.

Distribuie:

Postaţi un comentariu