Primaria Borșa este închisă pe perioadă nedeterminată

Aproximativ 200 de borșeni au protestat joi în fața Spitalului de Recuperare

Primarul orașului Borșa, Toader Mihali, a decis să închidă Primaria Borșa pe perioadă nedeterminată, până când se va reveni asupra deciziei de numire în funcția de manager al Spitalului de Recuperare din localitate a fostului primar Remus Ștețco.

 “În semn de solidaritate cu cetățenii orașului, am decis ca Primaria Borșa să fie INCHISĂ pe durată NEDETERMINATĂ, până la revocarea deciziei de numire în funcția de director al Spitalului a oricărui personaj politic.”, menționează primarul Toader într-un comunicat de presă.

Acesta spune că a fost întocmit un Memoriu, care va fi transmis Guvernului și Președinției României, precum și Comisiei Europene, imediat ce vor fi strânse semnăturile tuturor cetățenilor orașului Borșa, care sunt nemulțumiți de numirea în funcția de manager a fostului primar al localității, Remus Ștețco.

“Pentru urgențe, cetățenii orașului au posibilitatea de a suna la un numar de telefon, afișat pe panoul amplasat în fața primăriei.”, se mai arată în comunicat.

Reamintim că joi, 15 august, aproximativ 200 de borşeni au manifestat prin oraş, nemulțumiți de schimbările de management făcute la Spitalul de Recuperare din oraş şi la Grupul Şcolar. „Înarmaţi” cu pancarte pe care erau scrise mesaje de genul „Remus Go Home”, „Borşa nu este moşia politicienilor”, „Spitalul nu este vacă de muls pentru politiceni”, „Te-am dat afară pe geam acum intri pe uşa din dos” sau „Remus Şteţco nu uita, Borşa a votat deja pe altcineva”, participanţii la protest s-au adunat din toate cartierele Borşei şi au mărşăluit prin oraş, iar punctul terminus a fost helioportul de lângă Spitalul de Recuperare.

panou-informare-sediu-prima

Distribuie:

Postaţi un comentariu