Preşedintele CJ Maramureş, ironizat de consilieri din cauza întârzierii la lapte şi corn

Zamfir Ciceu, preşedintele CJ Maramureş / Sursa foto: zamfirciceu.ro

La şedinţa de Consiliu Judeţean de miercuri, 30 octombrie, preşedintele CJ Maramureş a fost ironizat de unul dintre colegii din opoziţie, pe motivul că elevii din Maramureş au rămas codaşii ţării la programul guvernamental „Laptele şi cornul”.

„Domnule preşedinte, săptămâna trecută m-am întâlnit cu un grup de copii şi ştiţi ce cântau? Laptele şi cornul meu, unde sunt Domnul Ciceu?”, a precizat Felician Cerneştean, consilier PDL.

La o lună şi jumătate de la primul sunet de clopoţel din acest an, elevii din Maramureş nu au beneficiat de produsele de panificaţie şi laptele pe care îl primesc eleviii din celelalte judeţ. Autorităţile judeţene dau vina pe şefii Inspectoratului şcolar Judeţean care ar fi trimis târziu listele.

Abia pe data de 4 noiembrie va expira perioada de evaluare pentru firmele care au licitat furnizarea acestor produse pentru elevii din Maramureş. În cazul în care nu apar până atunci contestaţii, laptele şi cornul ar putea ajunge în şcolile maramureşene chiar de săptămâna viitoare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu