Poliţia caută două copile plecate de acasă

Raluca Bianca Horge și Ada Patricia Nemeş sunt căutate de polițiști de două zile

Poliţia maramureşeană este în alertă şi caută două copile plecate de acasă. Dispariţia a fost semnalată de mama minorei Horge Raluca Bianca, în vârstă de 15 ani din Cicârlău, care a anunţat poliţia că în data de 21 august 2013, fiica ei a plecat de la domiciliu şi nu a revenit. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că minora a plecat la locuinţa prietenei sale Nemeş Ada Patricia, de 15 ani, din aceeaşi localitate, iar în jurul orei 19.00 au plecat spre o destinaţie necunoscută.

 Horge Raluca Bianca

Semnalmente: 1, 62 m înălţime, constituţie atletică, ochi căprui, păr şaten deschis. La data plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurţi de culoare vişinie şi un tricou de culoare închisă.

 Nemeş Ada Patricia

Semnalmente: 1, 65 m înălţime, constituţie atletică, ochi căprui, păr şaten. La data plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu un tricou şi o pereche de pantaloni negri. Ea a plecat în  repetate rânduri de la domiciliu şi a fost găsită pe raza mai multor localităţi din ţară.

Poliţiştii au demarat activităţile de căutare a minorelor. Persoanele care pot să ofere informaţii cu privire la locul în care se află acestea sunt rugate să sune la 112 sau la numărul de telefon 0262 – 207 763, Biroul Urmăriri Maramureş.

Distribuie:

Postaţi un comentariu