Poliţia caută două copile plecate de acasă

Raluca Bianca Horge și Ada Patricia Nemeş sunt căutate de polițiști de două zile
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Poliţia maramureşeană este în alertă şi caută două copile plecate de acasă. Dispariţia a fost semnalată de mama minorei Horge Raluca Bianca, în vârstă de 15 ani din Cicârlău, care a anunţat poliţia că în data de 21 august 2013, fiica ei a plecat de la domiciliu şi nu a revenit. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că minora a plecat la locuinţa prietenei sale Nemeş Ada Patricia, de 15 ani, din aceeaşi localitate, iar în jurul orei 19.00 au plecat spre o destinaţie necunoscută.

 Horge Raluca Bianca

Semnalmente: 1, 62 m înălţime, constituţie atletică, ochi căprui, păr şaten deschis. La data plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurţi de culoare vişinie şi un tricou de culoare închisă.

 Nemeş Ada Patricia

Semnalmente: 1, 65 m înălţime, constituţie atletică, ochi căprui, păr şaten. La data plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu un tricou şi o pereche de pantaloni negri. Ea a plecat în  repetate rânduri de la domiciliu şi a fost găsită pe raza mai multor localităţi din ţară.

Poliţiştii au demarat activităţile de căutare a minorelor. Persoanele care pot să ofere informaţii cu privire la locul în care se află acestea sunt rugate să sune la 112 sau la numărul de telefon 0262 – 207 763, Biroul Urmăriri Maramureş.

Postaţi un comentariu