Peste 100 de biciclişti au participat la „Critical Mass”

Acțiunea s-a bucurat de un real succes. Sursa foto: Critical Mass Baia Mare

Peste 100 de biciclişti din Baia Mare au participat vineri, 26 iulie, la prima ediţie a „Critical Mass”, desfăşurată în municipiul de pe Săsar. Evenimentul, care se desfăşoară în 300 de oraşe din întreaga lume în fiecare zi de vineri a lunii, nu are organizatori oficiali, este anunţată şi promovată pe reţelele de socializare şi participă cine doreşte. Totuşi, acest tip de mişcare a câştigat foarte mulţi adepţi, majoritatea ecologişti convinşi, care promovează şi susţin mişcarea pe bicicletă.

La evenimentul de vineri desfăşurat în Baia Mare au participat peste 100 de biciclişti care au pedalat prin întreg oraşul, ordonat şi în linişte.

„Nu suntem adepţii scandalului şi ai vociferărilor. Vrem doar să atragem atenţia că suntem şi noi în trafic, că vrem piste speciale şi, mai ales, că respectăm şi vrem să fie respectaţi”, a precizat unul dintre participanţi.

Acţiunea, care a fost promovată exclusiv pe reţelele de socializare, s-a bucurat de un real succes, iar participanţii spun că nu va fi ultima de acest gen în Baia Mare.

 

Peste 100 de biciclişti au pedalat prin oraşul Baia Mare / Sursa foto: Critical Mass Baia Mare

Peste 100 de biciclişti au pedalat prin oraşul Baia Mare / Sursa foto: Critical Mass Baia Mare

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu