Miniştrii Dan Şova şi Nicolae Bănicioiu, aşteptaţi în Maramureş

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova / Sursa foto: finantistii.ro

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova, dar şi Nicolae Bănicioiu, cel care deţine portofoliul de ministru al Tineretului şi Sportului, sunt aşteptaţi în Maramureş. Vizita celor doi va avea loc până la finele luni septembrie şi are ca scop rezolvarea unor probleme administrative ale judeţului.

„În prezent domnul ministru Dan Şova este în China, unde promovează mai multe proiecte româneşti. După revenirea în ţară, va confirma şi data la care va fi prezent în Maramureş. Domnia sa vine pentru a inspecta lucrările finanţate de CNADNR din judeţ, respctiv şantierele de pe E 58 şi DN 18”, a declarat Gabriel Valer Zetea, preşedintele PSD Maramureş şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş.

În ceea ce priveşte vizita lui Nicolae Bănicioiu, acesta vine ca să discute cu reprezentanţii municipalităţii băimărene trecerea bazelor sportive din administraţia ministerului în cea a Primăriei Baia Mare.

„Ministerul are în Baia Mare un club departamental cu probleme financiare. Primăria Baia Mare a făcut deja demersuri pentru a lua în administraţie ştrandul, terenul de atletism, sala de forţă, şi alte obiective ale clubului”, a mai adăugat Gabriel Valer Zetea.

Acesta a mai adăugat că şi Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi-a anunţat intenţia de a vizita judeţul în această lună.

„În cadrul vizitei din luna august, Valeriu Zgonea şi-a manifestat intenţia de a vizita Maramureşul şi în luna septembrie, pentru a sta de vorbă cu primarii, dar va fi o vizită strict în mediul rural al judeţului”, a concluzionat preşedintele PSD Maramureş.

Distribuie:

Postaţi un comentariu