Ion Pop „Rapidu” a predat drapelul de luptă

Ion Pop "Rapidu" a predat steagul de luptă Foto: ziarmm.ro

Astăzi, 15 noiembrie, cu începere de la ora 12.00, la sediul I.S.U. Maramureş s-a desfăşurat ceremonialul militar în cadrul căruia col.(r) Ion Pop a predat comanda si drapelul de luptă ale unităţii locotenent colonelului Ioan Mureşan, împuternicit inspector şef.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a fost reprezentat la această activitate de către colonelul Decebal Chifulescu. La ceremonie au mai participat actuali şi foşti şefi ai inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din judeţele Alba, Arad, Bacău, Bistriţa Năsăud, Cluj, Harghita, Mureş, Satu Mare, Sălaj şi Timiş, parlamentari, autorităţi judeţene şi locale.

La festivitate au mai fost prezenţi reprezentanţi ai Poliţei şi Poliţiei de Frontieră din judeţele Maramureş, Satu Mare şi Suceava, şefi ai structurilor judeţene de ordine publică, apărare şi siguranţă naţională, ai structurilor teritoriale deconcentrate din judeţ,   membri ai Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, numeroase cadre militare active, în rezervă şi retragere, veterani de război, prieteni şi colaboratori.

La ceremonie a asistat şi o delegaţie de oficiali din Ucraina, condusă de către Plaviuk Vasyl Sydorovyci, prim-viceguvernatorul regiunii Ivano-Frankivsk. Din delegaţie au mai făcut parte col. Cerneţkyi Volodymyr Volodymyrovici, şeful Departamentului pentru Situaţii Deosebite al regiunii Ivano-Frankivsk şi Roman Melnik, Directorul Departamentului de Sănătate al regiunii Prekarpatia.

Col. Ion Pop a trecut în rezervă cu data de 19 octombrie, prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne, cu drept la pensie şi drept de a purta uniformă militară, după o activitate de peste 35 de ani în structurile militare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu