Instalarea subprefectului Bondrea, fără fast

Alexandru Bondrea a depus joi jurământul de învestire

Alexandru Bondrea a fost învestit în funcția de subprefect al județului Maramureș fără mare fast. Acesta a depus jurământului de învestire joi, 3 octombrie, în Sala  Mare a Palatului Administrativ din Baia Mare.

La eveniment au participat doar directorii din deconcentrate, vicepreședintele Consiliului Județean și viceprimarul municipiului Baia Mare.

Bondrea a precizat că va fi prea puțin la birou și că preferă să ia pulsul județului din teren.

Guvernul a decis numirea domnului Alexandru Bondrea cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, în data de 25.09.2013, Hotărârea Guvernului nr. 723 fiind publicată în Monitorul Oficial nr. 607 în  data de 30.09.2013.

Alexandru Bondrea îl succede în funcție pe Pamfil Bercean. Decizia a fost luată în şedinţa de Guvern de luni, 30 septembrie, şedinţă în care subprefectul Bercean a fost numit inspector guvernamental.

Decizia de înlocuire a subprefectului Pamfil Bercean vine la scurt timp după ancheta guvernamentală realizată în prefectura Maramureş, anchetă în cadrul căreia a fost cercetat modul în care şoferul senatorului liberal Liviu Titus Paşca a luat o maşină a Prefecturii din garajul instituţiei, autoturism cu care a făcut un accident în care şi-a pierdut viaţa.

Alexandru Bondrea face parte din Partidul Conservator şi a fost timp de mai mulţi ani director al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Maramureş.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu