Garda Finaciară Maramureş lucrează la cote de avarie

Grigore Ghiras, comisar şef adjunct Garda Financiară Maramureş

Cei 13 ofiţeri care sunt angajaţi în acest moment ai Gărzi Financiare Maramureş au de recuperat 484 de ore suplimentare care au fost muncite dar care nu pot fi cunatificate din lipsa bugetului. Astfel, aceştia trebuie să recupereze prin zile libere, zile de care profită din plin.

„În 1 august am fost anunţaţi că în termen de 90 de zile vom fi desfiinţaţi şi va lua apărea o nouă instituţie: Autoritatea Naţională Antifraudă Fiscală. Pentru că avem foarte multe libere de recuperat şi nu avem bani să le plătim, colegii mei şi-au luat concediu. Astfel, am rămas să muncim şase oameni, adică suntem la cota de avarie”, a precizat Grigore Ghiras, comisar şef adjunct Garda Financiară Maramureş.

Surse din cadrul instituţiei au precizat însă că liberele luate de angajaţi, inclisiv de director ar fi de fapt pentru că aceştia sunt foarte ocupaţi să-şi caute un nou loc de muncă. „Şi-au luat libere pentru că sunt disperaţi. Nimeni nu ştie ce se va întâmpla de la 1 octombrie aşa că majoritatea îşi caută un loc de muncă”, au precizat sursele.

Distribuie:

Postaţi un comentariu