VIDEO Hoț filmat în timpul jafului la un magazin din Baia Mare

Furtul a avut loc în seara zilei de 2 noiembrie

Poliţiştii băimăreni caută un tânăr care a furat mai multe produse de la un supermarket de cartier şi care a fost filmat de camerele de supraveghere instalate în incinta acestuia. Furtul a avut loc în seara zilei de 2 noiembrie, în jurul orei 20.50, după cum reiese şi de pe înregistrare, la un magazin alimentar de pe strada Victoriei, amplasat în zona RFN.

Bărbatul, care nu pare a avea mai mult de 20 de ani, a intrat în magazinul de cartier şi a solicitat mai multe produse, respectiv o sticlă de whiskey şi mai multe pachete de ţigări. În timp ce vânzătoarea era ocupată să-i aducă din vitrina magazinului o sticlă de suc, tânărul a înşfăcat produsele de pe tejghea şi s-a făcut nevăzut pe uşa care era larg deschisă.

Administratorii magazinului au depus o plângere la Poliţie şi oamenii legii fac deja cercetări şi îl caută pe hoţ după ce i-au luat semnalmentele de pe imaginile filmate. Mai mult, filmuleţul cu întreaga „aventură” a fost postată pe pagina de socializare a magazinului pentru a da mai repede de făptaş.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu